Uitzending
Knevel & Van den Brink - Brigitte Kaandorp en Mariska Hulscher

Brigitte Kaandorp en Mariska Hulscher

Knevel & Van den Brink

18-5-2009

| 5185 x bekeken | 0 reacties
8
Brigitte Kaandorp
Het duurde lang voor cabaretière Brigitte Kaandorp 'ja' zei tegen het verzoek om te gast te zijn in 'Knevel & Van den Brink'. Had het iets te maken met haar Andries Knevel-lied? "Maar zelfs al zit ik snikkend op een bank in het plantsoen, dan denk ik: wel fijn dat ik 't niet met Andries Knevel hoef te doen". Maar nu ze deze maand werd geridderd en in het huwelijksbootje stapte, is ze blijkbaar ook klaar voor deze confrontatie.

Yvette Laclé en Mikel Haman
Minister Klink heeft een onderzoek ingesteld naar de healings van HIV-patiënten. In met name evangelische gemeenten in Amsterdam-Zuidoost worden patiënten genezen van onder meer HIV en homoseksualiteit. Maar de genezingen worden betwijfeld. En zelfs levensgevaarlijk genoemd. Een debat tussen Yvette Laclé die gelooft in healings en Mikel Haman, AIDS-activist in Amsterdam.

Alfred Veltman
Vijftig Oosteuropese seizoensarbeiders zijn afgelopen weekend in Someren bevrijd van slavernij. Op een aspergeboerderij werden de aspergestekers door hun bazin vastgehouden. De burgemeester van Someren, Alfred Veltman, was er dit weekeinde bij toen de Roemeense aspergestekers werden bevrijd. Hij legt uit hoe het zover heeft kunnen komen.

Mariska Hulscher
In haar boek 'Ja, ik wil' biecht Mariska Hulscher alles op over haar mislukte relaties die uitgebreid in de pers werden behandeld. Vanavond schuift ze aan bij Knevel en Van den Brink.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Brigitte Kaandorp en Mariska Hulscher is uitgezonden op maandag 18 mei door de EO. Te gast waren Mariska Hulscher en Brigitte Kaandorp. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie