Uitzending
Knevel & Van den Brink - Bert Visscher, Agnes Kant, Wibi Soerjadi en Marco Pastors

Bert Visscher, Agnes Kant, Wibi Soerjadi en Marco Pastors

Knevel & Van den Brink

20-5-2009

| 2153 x bekeken | 1 reacties
7
Bert Visscher
25 jaar in het vak en hij staat ook nog eens in Carré. Een druk jaar voor de cabaretier dus! Direct na zijn optreden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zit Bert Visscher aan tafel bij Knevel en Van den Brink.

Agnes Kant
Bijna een jaar geleden volgde Agnes Kant de grote SP-man Jan Marijnissen op als partijleider. En zoals elke derde woensdag van mei is het vandaag 'gehaktdag', de financiële verantwoordingsdag. Een terugblik op een bewogen jaar!

Wibi Soerjadi
Maandenlang was de pianist uit de roulatie door aangetaste gehoorzenuwen. Een klap in het gezicht voor de succesvolle musicus. Nu zijn gehoor weer verbeterd is, popelt hij om weer achter de piano te kruipen. Vanavond vertelt hij over de afgelopen maanden en over de toekomst.

Marco Pastors
In 2002 werd hij naar voren geschoven als wethouder voor Leefbaar Rotterdam en nu zet hij zich in voor de nalatenschap van Pim Fortuyn. Het huis met de inboedel wordt door de huidige eigenaren ter veiling aangeboden. Maar vooralsnog wil niemand het kopen. Waarom het zo belangrijk is om zijn spullen bij elkaar te houden vertelt Marco Pastors vanavond in 'Knevel & Van den Brink'.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Bert Visscher, Agnes Kant, Wibi Soerjadi en Marco Pastors is uitgezonden op woensdag 20 mei door de EO. Te gast waren Bert Visscher, Wibi Soerjadi, Agnes Kant en Marco Pastors. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie