Uitzending
Knevel & Van den Brink - Beau van Erven Dorens, Marga, Evert Santegoeds en John en Vivian Ewbank

Beau van Erven Dorens, Marga, Evert Santegoeds en John en Vivian Ewbank

Knevel & Van den Brink

21-5-2009

| 2106 x bekeken | 0 reacties
8
Beau van Erven Dorens
Als ambassadeur van de campagne 'Zeekracht', van de stichting Natuur en Milieu, is Beau van Erven Dorens weer terug in zijn rol als milieuactivist. De campagne wil het publiek betrekken bij het bouwen van windmolens op de Noordzee. Beau is ook druk bezig aan zijn volgende boek, wat een ode aan zijn overleden neef en beste vriend Niels zal zijn.

Marga
De moeder van agente Gabriëlle Cevat, die vorig jaar is doodgeschoten door Franklin F., heeft afgelopen week 18 jaar cel tegen de dader horen eisen. De moeder doet voor het eerst haar verhaal in 'Knevel & Van den Brink'.

Evert Santegoeds
De bewakingsbeelden van Yolanthe en Wesley Sneijder, die zich onbespied waanden in een parkeergarage, zorgen voor een debat in medialand. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van het grootste roddelblad, over de vraag: Wat is privé en wat niet?

John en Vivian Ewbank
Vanmorgen keerden John Ewbank en zijn vrouw Vivian terug van een indrukwekkende reis door India. Als ambassadeurs voor de stichting 'Stop Kindermisbruik', een initiatief van Yolanthe Cabau van Kasbergen, bezochten zij meisjes die tot prostitutie gedwongen zijn. Vanavond vertellen zij over hun ervaringen.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Beau van Erven Dorens, Marga, Evert Santegoeds en John en Vivian Ewbank is uitgezonden op donderdag 21 mei door de EO. Te gast waren Evert Santegoeds, Beau van Erven Dorens, John Ewbank en Vivian Ewbank. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie