Uitzending
Knevel & Van den Brink - Mark Rutte en Reinier van den Berg

Mark Rutte en Reinier van den Berg

Knevel & Van den Brink

26-5-2009

| 1692 x bekeken | 0 reacties
6
Mark Rutte
'Godslastering moet worden toegestaan', zo vindt de VVD-leider. De aanleiding hiervoor is de beslissing om Geert Wilders te vervolgen voor zijn uitspraken over de Islam. Deze zouden aanzetten tot discriminatie. Mark Rutte is fel tegen de vervolging en wil voorkomen dat dit nog eens gebeurt.

Thomas Zijlma
Het boek '37 nietjes' vertelt het indringende verhaal over zijn diagnose kanker, zijn onophoudelijke vechtlust en zijn nieuwe passie wielrennen. Waar hij de kracht vandaan haalt om zes keer de Alpe d'Huez te beklimmen, vertelt hij vanavond in 'Knevel & Van den Brink'.

Hans Neven
Gisteren werden in een woning in Zwijndrecht vier doden aangetroffen. Eén van de doden van dit verschrikkelijke familiedrama is de 16-jarige Dennis. Hij was scholier op het Develsteincollege waar Hans Neven directeur is. Vanavond vertelt hij hoe groot de impact in de gemeenschap is.

Reinier van den Berg
Een constante storm van intense bliksem en regen. Nederland werd afgelopen nacht gedompeld in zwaar weer. Vanmorgen werd pas duidelijk hoeveel schade de storm heeft aangericht. Volgens het KNMI komt het maar eens in de vijf jaar voor dat het weer zo agressief tekeer gaat. Vannacht is weerman Reinier van den Berg op pad gegaan om dit zeldzame fenomeen van dichtbij mee te maken.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Mark Rutte en Reinier van den Berg is uitgezonden op dinsdag 26 mei door de EO. Te gast waren Mark Rutte en Reinier van den Berg. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie