Uitzending
Knevel & Van den Brink - Foppe de Haan, Mart Smeets, Frits Wester en Hero Brinkman

Foppe de Haan, Mart Smeets, Frits Wester en Hero Brinkman

Knevel & Van den Brink

11-6-2010

| 1578 x bekeken | 0 reacties
9
Mart Smeets
Schrijver, presentator en sportjournalist Mart Smeets komt morgen met zijn nieuwe wielerroman, getiteld 'De Afrekening'. Het boek is deels autobiografisch en deels fictie. Een gesprek over zijn nieuwe boek maar natuurlijk ook over de komende Tour de France en het WK.

Frits Wester
Na pittige debatten, een scherpe campagne en een verkiezingsuitslag die een versplinterd beeld van Nederland laten zien en een formatie ingewikkeld maken, kijken we met hem terug op de afgelopen politieke week en vooruit naar de komende formatie.

Hero Brinkman
Hij behoort als PVV'er bij de grote winnaar van de verkiezingen. Zijn kritische houding ten opzichte van Geert Wilders was voor VVD'er Mark Rutte reden om aan Wilders te vragen hoe stabiel de PVV eigenlijk is als mogelijke coalitiepartner. Vanavond vertelt hij zelf, bij ons aan tafel, hoe het zit.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Foppe de Haan, Mart Smeets, Frits Wester en Hero Brinkman is uitgezonden op vrijdag 11 juni door de EO. Te gast waren Frits Wester, Foppe de Haan, Hero Brinkman en Mart Smeets. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie