Uitzending
Knevel & Van den Brink - Ronald Plasterk, Peter R. de Vries en Ferry Mingelen

Ronald Plasterk, Peter R. de Vries en Ferry Mingelen

Knevel & Van den Brink

28-5-2009

| 1712 x bekeken | 0 reacties
8
Ronald Plasterk
Minister Ronald Plasterk wil dat onderwijzers weer met 'meester' en 'juffrouw' worden aangesproken. Het onderwijs moet weer strenger worden, zo stelt hij in een opiniestuk in het NRC Handelsblad. Er is te weinig structuur op school en volgens hem schaadt dat de kinderen uit achterstandsgezinnen.

Peter R. de Vries
De sleeptheorie in de Puttense moordzaak, die destijds Herman du Bois en Wilco Viets onschuldig achter de tralies deed verdwijnen, blijft oude en nieuwe verdachten in deze zaak achtervolgen. Ron P., die terecht staat voor de gruwelijke moord, gebruikt nu dezelfde theorie om zichzelf vrij te spreken. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die de zaak nauwlettend in de gaten houdt, geeft vanavond toelichting.

Eddy van Hijum en José Janssen
Werkgevers die zich bij herhaling schuldig maken aan illegale arbeid moeten strafrechtelijk worden vervolgd, dit vindt CDA-kamerlid Eddy van Hijum. Aspergeboerin José Janssen heeft bijna al haar aspergestekers zien vertrekken omdat zij niet voldeed aan de wettelijk eisen en werd beschuldigd van slavernij. Vanavond zitten de twee tegenover elkaar in 'Knevel & Van den Brink'.

Ferry Mingelen
Hij liep 1.200 kilometer van Cahors in Frankrijk naar Santiago de Compostela in Spanje. De bekende bedevaartroute was voor parlementair journalist Ferry Mingelen de uitdaging om uit de sleur van Den Haag te komen. Net terug van deze barre voettocht schuift hij aan bij Knevel en Van den Brink.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Ronald Plasterk, Peter R. de Vries en Ferry Mingelen is uitgezonden op donderdag 28 mei door de EO. Te gast waren Eddy van Hijum, Ferry Mingelen, Peter R. de Vries en Ronald Plasterk. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie