Uitzending
Knevel & Van den Brink - Erica Terpstra, André Rouvoet en Dominique Weesie

Erica Terpstra, André Rouvoet en Dominique Weesie

Knevel & Van den Brink

27-5-2009

| 2215 x bekeken | 0 reacties
5
Erica Terpstra
Van alle bekende Nederlanders wordt zij gezien als het meest sociaal. Naar aanleiding van de SIRE-actie 'Onbewust asociaal' heeft MIND-magazine dit onderzocht. Dat Erica Terpstra zo sociaal is, heeft ze naar eigen zeggen te danken aan haar ouders. Vanavond vertelt ze over haar grootste ergernissen.

André Rouvoet
In de aanloop naar de Europese verkiezingen schuift de top van het Nederlandse kabinet aan bij Knevel en Van den Brink. Vanavond bijt André Rouvoet het spits af.

Wilco van Rooijen
Alhoewel hij vorig jaar tijdens een expeditie op de K2 bijna al zijn tenen verloor, wil bergbeklimmer Wilco van Rooijen toch weer een berg trotseren. In de zomer van 2008 werd hij drie dagen vermist en was alle hoop verloren. Toch overleefde hij dit drama en schreef het boek 'Overleven op de K2'. Vanavond legt hij uit waarom deze sport voor hem zo verslavend is.

Dominique Weesie
De oprichter van de populaire website Geenstijl.nl gaat zich vanaf nu richten op de nieuwe omroep Powned. Zijn dagen als schrijver voor de scherpe nieuwssite zijn dus voorbij. Over de plannen voor de omroep vertelt Dominique Weesie vanavond in 'Knevel & Van den Brink'.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Erica Terpstra, André Rouvoet en Dominique Weesie is uitgezonden op woensdag 27 mei door de EO. Te gast waren André Rouvoet, Dominique Weesie, Erica Terpstra en Wilco van Rooijen. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!