Uitzending
Knevel & Van den Brink - 19-5-2008

19-5-2008

Knevel & Van den Brink

1611 x bekeken | 0 reacties
6
Andries Knevel en Tijs van den Brink nemen vanavond het stokje over van Pauw & Witteman. In de eerste uitzending zijn te gast: André Rouvoet, Gerrit de Horde en Dries van Agt. Sidekick is Catherine Keijl.

André Rouvoet
Gaat de rode loper nu wel of niet uit voor de homoseksuelen? André Rouvoet over de homoseksuele politicus in de Christenunie. Vandaag kwam een speciaal ingestelde commisie met een advies over de veelbesproken homokwestie in zijn partij.

Gerrit de Horde en Aad Wagenaar
Voor het eerst doet Gerrit de Horde, man van het Bokito-slachtoffer, zijn verhaal op televisie. Hij was erbij toen zijn vrouw Yvonne, precies een jaar geleden, door Bokito te grazen werd genomen. Samen met zijn vrouw ging hij het afgelopen jaar door een diep dal. Aan tafel zit ook Aad Wagenaar, schrijver van het boek 'Bokito! – het complete verhaal'. Hij sprak uitgebreid met alle betrokkenen en doet daarvan verslag.

Dries van Agt
Premier Balkenende overhandigde vandaag het eerste exemplaar van de biografie over Dries van Agt. Maar waarom schrapte de oud-premier een passage over koningin Juliana? De oud-premier legt het vanavond uit aan tafel bij Knevel & Van den Brink.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op maandag 19 mei door de EO. Te gast waren André Rouvoet, Dries van Agt, Catherine Keyl en Aad Wagenaar. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie