Uitzending
Kassa 3 - 31-7-2007

31-7-2007

Kassa 3

1858 x bekeken | 0 reacties
6
Het Arrow Rock Festival werd dit jaar voor het eerst in Biddinghuizen georganiseerd en ondanks een goedgekeurd verkeersplan ontstond er een tien kilometer lange file voor de parkeerplaatsen van het terrein. Na een aantal klachten van bezoekers die hun geld terug wilden, kwam Mojo met een open brief: 'Ondanks de files heeft u echter toch het overgrote deel van de programmering, waaronder de hoofdacts, van het Arrow Rock Festival kunnen zien. Aan uw verzoek om restitutie kunnen wij daarom helaas niet tegemoet komen.' Max gaat met twee gedupeerden verhaal halen bij de organisatie van het festival.

Verder aandacht voor:

Met een wegwerpbarbecue kan je overal barbecuen: op het strand, in het park, aan het water. Kassa 3 test een aantal van deze bbq's. Werken ze net zo goed als een gewone barbecue en wordt je vlees net zo lekker?

Wat kun je doen om na het eten van, bijvoorbeeld, broodjes shoarma weer snel een frisse adem te krijgen? Lex gaat op proefondervindelijk onderzoek uit. Helpen kauwgum, mondwater en allerlei andere middeltjes als je flink wat knoflooksaus hebt gehad?

Wat koop je? Een zonnebril van een duur merk of gewoon een bril van een tientje? Jalal vraagt zich af of er verschil is tussen dure en goedkope zonnebrillen en of het gevaarlijk is als je geen zonnebril draagt.

Dit jaar zijn de regels m.b.t. handbagage in het vliegtuig aangescherpt. Maar hoe zit het nu precies? Wat mag wl en wat mag niet mee het vliegtuig in? Elisabeth gaat naar de security op Schiphol om het uit te zoeken.

Presentatie: Jalal Bouzamour, Max van Gorkum, Elisabeth van Nimwegen, Sulay Reval en Lex Uiting.

Deze uitzending van het programma Kassa 3 is uitgezonden op dinsdag 31 juli door de VARA. De presentatie was in handen van Sulay Reval, Elisabeth van Nimwegen, Jalal Bouzamour, Lex Uiting en Max van Gorkum.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee