Uitzending
Kassa 3 - 20-3-2008

20-3-2008

Kassa 3

1454 x bekeken | 0 reacties
6
Zelfverdediging
De tas van Elisabeth's schouder binnen tien seconden jatten? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De jongens van Kassa 3 proberen het uit, maar komen van een koude kermis thuis. Elisabeth is namelijk bewapend met enkele verdedigingsproducten, die overigens gewoon in de winkel te koop zijn. Smurfenspray, een gummyknuppel en haarlak. Wat werkt wel en wat niet? En wat vindt de politie ervan?

Jongeren en depressie
Op dit moment zijn 150.000 jongeren tussen de vijftien en dertig jaar depressief. Maar wat is een depressie nou eigenlijk en bovenal hoe kom je er uit? Psycholoog Erik Jan de Wilde van het Nederlands Jeugdinstituut weet precies hoe het zit. Hij vertelt onder andere dat veel mensen een geluksstofje in de hersenen missen. Dit stofje maak je aan door regelmatig te sporten. Sulay gaat daarom een paar uur sporten met Jeanne en Marieke. Zij weten als geen ander hoe het is om een depressie te hebben.

Schoenen
Ook al zitten schoenen niet altijd even lekker, ze zijn te leuk om te laten liggen. Het oog wil ook wat. Maar wat voor invloed hebben platte gympen of torenhoge hakken eigenlijk op je voeten? Lex loopt altijd op gympen en is benieuwd.

Huidbleken
De één houdt van een lekker bruin kleurtje, de ander is liever een paar tinten lichter. Om zo¿n wit velletje, als bijvoorbeeld Michael Jackson te krijgen, is er een scala aan huidbleekmiddelen te koop. In veel van deze zogenaamde huidbleekcrèmes zit het stofje Hydrochinon. In Nederland is deze stof verboden, omdat deze kankerverwekkend kan zijn. Toch is het Jalal gelukt om tijdens een middagje shoppen meerdere verboden crèmes op de kop te tikken. Hoe is dat mogelijk?

De miskoop van Valerio Zeno!
Elke week in Kassa 3 spuien bekende Nederlanders gal over hun grootste miskoop. Voor deze eerste aflevering haalt TMF-presentator Valerio Zeno de Cablelink van zolder. Hij legde 200 euro's neer voor het product dat een einde moest maken aan de vele kabels in huis. Maar of Cablelink dat waarmaakt?

Deze uitzending van het programma Kassa 3 is uitgezonden op donderdag 20 maart door de VARA. Te gast was Valerio Zeno.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie