Uitzending
Kassa 3 - 17-7-2007

17-7-2007

Kassa 3

1025 x bekeken | 0 reacties
6
Harde schijven: in bijna alle computers zitten harde schijven die gemaakt worden onder zeer slechte arbeidsomstandigheden. Jalal brengt, samen met de Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen, de problemen in kaart.

Zakkenrollers: in de vakantietijd worden ze weer actief op vliegvelden, stations en andere drukke plekken: de zakkenrollers. Max duikt in de wereld van de dieven. Hoe kun je het zakkenrollers moeilijk maken? Een aantal tips over hoe dit kan.

Toiletten: hoe vies zijn de toiletten in uitgaansgelegenheden? Kun je er ziek van worden? Ben je verplicht om voor een toiletbezoek te betalen als er een dame met een schoteltje zit? Of kun je weigeren? Sulay gaat op onderzoek uit.

Bestellen via internet: Lex helpt een jongen die bij Nike via internet een shirt bestelde, maar dat hij nooit geleverd heeft gekregen.

Presentatie: Jalal Bouzamour, Max van Gorkum, Elisabeth van Nimwegen, Sulay Reval en Lex Uiting.

De presentatie was in handen van Sulay Reval, Elisabeth van Nimwegen, Jalal Bouzamour, Lex Uiting en Max van Gorkum. Deze uitzending van het programma Kassa 3 werd uitgezonden op dinsdag 17 juli door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie