Uitzending
Kassa 3 - 15-5-2008

15-5-2008

Kassa 3

2191 x bekeken | 0 reacties
6
Wii Fit versus personal trainer
Sulay test de Wii Fit, de nieuwe spelcomputer van Nintendo, en kijkt of je door opdrukken, ballenkoppen en yoga-oefeningen met plezier kunt afvallen. Betekent dit dat je geen sportschool meer nodig hebt? Personal trainer Carlos Lens gaat de uitdaging aan en laat Sulay dezelfde Wii Fit-oefeningen doen in zijn sportschool.

Lunchtest bij benzinestations met de band Leaf
Het leven van de band Leaf is helemaal niet zo boring, zoals ze zelf zingen. Nee! Zij crossten samen met Lex de snelweg over om de versafdelingen van Esso, Total, Texaco en BP te testen. Met een lege maag en de smaakpapillen op scherp proefden zij bij ieder pompstation: een broodje gezond, een gevulde koek, een kroketje en een bakkie koffie.

De miskoop van Najib Amhali!
Najib heeft een niet alledaagse aankoop gedaan; een luxe terreinwagen. Het rijden gaat echter niet zo soepel...

Slaapproblemen
Meneer de Uil eindigde iedere avond de Fabeltjeskrant met de beroemde woorden: en nu oogjes dicht en snaveltjes toe. Toch is slapen niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Marloes Veldhuizen heeft slaapproblemen. Wat ze ook probeert, ze slaapt maximaal vier uur per nacht. Jalal hoort van haar hoe dit haar dagelijkse leven be´nvloedt. Ook gaat hij langs bij het Slaapcentrum van het Medisch Centrum Haaglanden. Daar hoort hij van slaappsycholoog Caroline Kluft wanneer je spreekt van een slaapprobleem en wat je kunt doen om wel (goed) te slapen.

Stripshoppen
Sinds 1 mei rekent Albert Heijn de verpakkingenbelasting door aan de klant. Elisabeth zit helemaal niet te wachten op al die verpakkingen en wil er al helemaal niet voor betalen. Gewapend met schaar en voorraadbussen gaat zij naar de Albert Heijn voor een potje Oudhollands Stripshoppen.

In deze uitzending van Kassa 3 was Carlos Lens te gast. De presentatie was in handen van Najib Amhali. Deze uitzending van het programma Kassa 3 werd uitgezonden op donderdag 15 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie