Uitzending
Kassa 3 - 10-7-2007

10-7-2007

Kassa 3

1054 x bekeken | 0 reacties
6
Scooterreparaties
De afgelopen tijd zijn er berichten binnengekomen over het feit dat de prijzen van scooterreparaties vaak onduidelijk zijn en sterk verschillen per bedrijf. Reden genoeg om eens te kijken hoe het is gesteld met de betrouwbaarheid van scooterreparateurs. Max gaat met een scooter met een klein defect op bezoek bij tien reparateurs in de hoofdstad. Hij wordt een aantal keren stevig bij de neus genomen.

Handel in concertkaarten
Het komt vaak voor dat jongeren naar een volledig uitverkocht concert willen. De laatste mogelijkheid om aan kaarten te komen, is deze te kopen van handelaren die op de locatie van het concert de laatste kaarten verkopen. Waar moet je dan op letten en hoe moet je dat aanpakken?

iPod niet geleverd
Jelle van veertien heeft een krantenwijk gehad om een iPod te kunnen kopen. Toen hij het geld eindelijk bij elkaar had, bestelde hij er één via internet, maar helaas bij het verkeerde bedrijf. Zijn geld was weg en de iPod heeft hij nooit gezien. Sulay komt hem helpen.

Slaapzakken
Welke slaapzak tot EUR 50,- is de beste? Lex gaat ze testen op de volgende criteria: hoe is de isolatiewaarde? Hoe is het gesteld met de brandveiligheid? Hoe makkelijk is de slaapzak weer op te rollen? En kun je er lekker in scharrelen?

Presentatie: Jalal Bouzamour, Max van Gorkum, Elisabeth van Nimwegen, Sulay Reval en Lex Uiting.

Deze uitzending van het programma Kassa 3 is uitgezonden op dinsdag 10 juli door de VARA. De presentatie was in handen van Sulay Reval, Elisabeth van Nimwegen, Jalal Bouzamour, Lex Uiting en Max van Gorkum.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie