Uitzending
Kassa 3 - 27-3-2008

27-3-2008

Kassa 3

973 x bekeken | 0 reacties
7
Biologisch eten
Hoe logisch is biologisch eten nu echt? Biologisch eten is gezond en goed voor je lichaam en het is diervriendelijk. Maar is het zoveel beter en gezonder dan niet biologisch eten? En bovenal, het is eten en dan telt voor Jalal de vraag: is het ook echt lekker?

Weg met die wallen!
Alle tips en trucs om je wallen weg te werken. Wat kan je allemaal doen tegen wallen onder je ogen? Is daar Łberhaupt iets aan te doen? Elisabeth zoekt uit wat wallen nou eigenlijk zijn en wat je eraan kunt doen. Tips en trucs voor alle mensen die een korte nacht achter de rug hebben of flink hebben gefeest!

Reclame
Hoe wordt reclame anti-reclame? Reclame wordt niet alleen maar gebruikt voor commerciŽle producten. Steeds vaker wordt de beeldtaal van de reclame ingezet om bijvoorbeeld een statement te maken, met de bedoeling je aan het denken te zetten of je te bewegen om actie te ondernemen.

De miskoop van... Horace Cohen!
Bekende Nederlanders spuien hun gal over hun grootste miskoop. In deze aflevering de ergernis van komiek en acteur Horace Cohen. Hij kocht de Talkman voor zijn PSP spelcomputer. Met de Talkman kun je in zes verschillende talen met je medespelers communiceren. Je hoeft alleen de aanwijzingen van je persoonlijke leraar, de blauwe vogel Max, te volgen. En die vogel is behoorlijk irritant.

Deze uitzending van het programma Kassa 3 is uitgezonden op donderdag 27 maart door de VARA. Hierin werd geacteerd door Horace Cohen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie