Uitzending
Kassa 3 - 22-5-2008

22-5-2008

Kassa 3

1217 x bekeken | 0 reacties
6
De miskoop van... Katja Schuurman!
Zeker kijken, want Katja gaat uit de kleren en Lex trekt juist weer iets van haar aan...

Verzekeringen
Jongeren zijn slecht verzekerd. Slechts de helft van de jongeren tot 25 jaar zegt een aansprakelijkheidsverzekering te hebben, zo blijkt uit onderzoek van het Nibud. Eenderde van de uitwonende jongeren heeft een inboedelverzekering. Eigenlijk kunnen verzekeringen ons niet zoveel schelen. Sulay ontdekt dat dit een domme gedachte is. Aan de ene kant laten we ons door onwetendheid allerlei onnodige verzekeringen aansmeren. Aan de andere kant zijn we soms te laks om sowieso een verzekering af te sluiten.

Slippers-test
Heerlijk die zon! Met dit stralende weer komen de zonnebrillen, T-shirtjes, rokjes en korte broeken weer tevoorschijn. Maar bovenal is het slippertijd! De hoogste tijd dus voor een Kassa 3 teenslippertest. Verschillende teenslippers tot 30 euro worden getest door een groep surfers uit Scheveningen. Ze letten daarbij op comfort, stevigheid, gladheid, geluid en looks.

GHB
In de media duiken keer op keer verhalen op over foute mannen die buisjes GHB in het drankje van weerloze meisjes leeggieten. Na een rondje bellen blijkt dat het allemaal wel meevalt. Organisaties als Novadic-Kentron (netwerk voor verslavingszorg) en de EHBD (eerste hulp bij drugs) wijzen erop dat 80% van de out-gevallen, mensen zijn die zelf te veel hebben ingenomen. Toch zijn er wel degelijk incidenten en daar wil de horeca iets tegen doen. In Bloemendaal aan Zee en in Eindhoven loopt daarom een proef met GHB-teststrips. Met deze strip kun je zelf kijken of iemand GHB in je drankje heeft gegooid.

Online kopen in de VS
In april dit jaar steeg de euro voor het eerst in de geschiedenis boven de 1 dollar 60. Je zou denken dat je dan eindelijk die mooie Levi's, iPod en Nikes voor weinig geld kunt kopen. Dat feest gaat helaas niet door. De Europese prijzen voor Amerikaanse merken blijven torenhoog. De Europese wet op het merkenrecht stelt Amerikaanse

Deze uitzending van het programma Kassa 3 is uitgezonden op donderdag 22 mei door de VARA. Te gast was Katja Schuurman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie