Uitzending
Kassa 3 - 29-5-2008

29-5-2008

Kassa 3

904 x bekeken | 0 reacties
7
Jongerenhypotheken
Als starter is het lastig om een huis te kopen. Huizen zijn gewoonweg te duur. Jalal duikt in de woelige wereld die hypotheken heet en komt erachter dat je eigen ouders je een handje kunnen helpen om de financiering rond te krijgen.

Gevonden voorwerpen
Elisabeth gaat op zoek naar alle ins en outs over gevonden en verloren voorwerpen: eerste hulp bij ongelukken voor alle sloddervossen en eerlijke vinders.

Flitsleningen
Als je snel geld wilt hebben, lijkt sinds een paar maanden een oplossing mogelijk: flitsleningen van een paar honderd euro die je snel per sms of via internet kunt aanvragen. Deze mogelijkheid van lenen bestaat nog maar kort in ons land, maar de markt groeit snel. Afgelopen zomer beet het Finse Ferratum het spits af. In januari dit jaar kwamen er nog drie aanbieders bij: Cashbob, Doemawat en Voorschotje.nl. Voor mensen die krap bij kas zitten en snel geld nodig hebben, lijkt het een goede oplossing. Toch moet je er wel veel geld voor betalen. Is zo'n minilening wel een uitkomst?

Vergelijking ochtendradio programma's
Iedere ochtend hetzelfde probleem: de wekker gaat veel te vroeg en er staat alweer een fijne dag op kantoor of in de collegebanken op je te wachten. Je kunt die o-zo-gehate ochtend een stuk aangenamer maken door je radio aan te zetten. Edwin, Ruud en Giel proberen elke ochtend het opstaan iets dragelijker te maken met hun ochtendshows: Evers Staat Op, Ruuddewild.nl en GIEL! Wat die ochtendshows nu voor je te bieden hebben, zoekt Lex uit samen met een panel: Joost Karhof van NOVA, Jan Jaap van de Wal en Erik de Zwart vertellen je alles over de inhoud van de programma's.

De miskoop van...
Stevie Ann. Sulay gaat langs bij aanstormend talent: singer-songwriter Stevie Ann. Sulay probeert haar met alle macht te overtuigen dat ze er echt wel sexy uitziet met haar nieuwe laarzen. Krijgen haar laarzen nog een kans?

Deze uitzending van het programma Kassa 3 is uitgezonden op donderdag 29 mei door de VARA. Te gast waren Erik de Zwart, Joost Karhof en Stevie Ann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie