Uitzending
Kassa 3 - 5-6-2007

5-6-2007

Kassa 3

838 x bekeken | 0 reacties
6
Voor veel treinreizigers wordt de rit naar het werk 's ochtends een stuk prettiger met een bakkie. Lex test verschillende meeneemkoffies op station Utrecht Centraal.

Iedere student weet hoe lastig het is om een kamer te krijgen. Wie eenmaal een hokje gevonden heeft, neemt de vervelende huisbaas vaak voor lief. Volgens Jalal moet dat anders. Hij duikt in de wereld van slecht onderhouden studentenkamers en louche huisbazen en onderzoekt wat je er zélf aan kunt doen.

Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken gaat een kwart van de Nederlanders onvoorbereid op vakantie. Max geeft een paar handige tips. Waar moet je op letten als je wél goed voorbereid met je tentje wilt vertrekken? Welke dingen kun je beter niet meenemen naar het buitenland? En wat kan de ambassade daadwerkelijk voor je doen als het misgaat?

Kassa 3 liet onderzoek doen naar de kwaliteit van winkelpersoneel. En wat blijkt? 78% van de jongeren heeft wel eens negatieve ervaringen met winkelpersoneel. Bijna de helft vindt dat winkelpersoneel te weinig kennis heeft van het product dat ze verkopen. Elisabeth neemt de proef op de som en gaat, samen met een expert, een fototoestel kopen.

Wie een avondje gaat stappen, denkt dat z'n spullen veilig zijn bij de garderobe. Maar is dat wel zo? Wat als er spullen uit je jas gestolen worden? Wie is dan aansprakelijk? Het bedrijf verwijst vaak naar het bordje 'garderobe op eigen risico'. Is dat terecht of is het onzin? Sulay zoekt het uit.

Presentatie: Jala Bouzamour, Max van Gorkum, Elisabeth van Nimwegen, Sulay Reval en Lex Uiting.

Deze uitzending van het programma Kassa 3 is uitgezonden op dinsdag 5 juni door de VARA. De presentatie was in handen van Sulay Reval, Elisabeth van Nimwegen, Lex Uiting en Max van Gorkum.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee