Programma
Joël Lokaal

JoŽl Lokaal

6
JoŽl Lokaal is een KRO-NCRV programma. JoŽl Broekaert onderzoekt in het programma of de smaak van Nederland bestaat. In Frankrijk beweren ze dat de omgeving in je glas en op je bord te proeven is. Ze zeggen dat de streek waarin iets groeit de smaak van een ingrediŽnt en dus ook het gerecht bepaalt. JoŽl vraagt zich af hoe dit alles dan in ons voedsel terecht kan komen. En waar Nederland dan naar smaakt? Elke streek in ons land is weer anders en heeft een andere flora en fauna. En dus andere producten en smaken. JoŽl Lokaal maakt een road-trip door Nederland en zoekt dit tot op de bodem uit.
  • JoŽl Lokaal

    417 x bekeken | 1-11-2021
    Joël Lokaal - 1-11-2021
    6
    De bijzondere gronden van Limburg. JoŽl leert de bodem kennen en chefkok Wil Demandt maakt een echt oer-Limburgs gerecht voor hem klaar. De presentatie was in handen van JoŽl Broekaert. Deze uitzending van het... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    399 x bekeken | 28-10-2021
    Joël Lokaal - 28-10-2021
    6
    Denk je aan zandgrond, dan denk je aan heide. Die mooie heide brengt de heerlijkste producten voort. Samen met topkok Soenil Bahadoer kookt JoŽl in het zand. De presentatie was in handen van JoŽl Broekaert. Deze... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    433 x bekeken | 27-10-2021
    Joël Lokaal - 27-10-2021
    6
    Appels, wijn en slakken. Rivierklei is een bijzonder vruchtbare grondsoort. Maar niet alleen met de producten van de klei, ook met de klei zelf kan je koken. Dat laat chef Emile van der Staak zien en proeven. De... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    537 x bekeken | 26-10-2021
    Joël Lokaal - 26-10-2021
    6
    JoŽl wordt verrast door de frisse eigenschappen van veen. Chef Jonnie Boer en zijn vrouw ThťrŤse koken al jaren met de bijzondere producten die het veen te bieden heeft. Zo ook voor JoŽl. In deze uitzending van JoŽl... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    488 x bekeken | 25-10-2021
    Joël Lokaal - 25-10-2021
    6
    Hoe wordt zeeklei vruchtbaar en wat groeit er dan het beste op. Topchef Joris Bijdendijk verrast JoŽl met meerdere bereidingen van de oer-Hollandse aardappel. De presentatie was in handen van JoŽl Broekaert. Deze... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    936 x bekeken | 25-3-2021
    Joël Lokaal - 25-3-2021
    6
    De bijzondere gronden van Limburg. JoŽl leert de bodem kennen en chefkok Wil Demandt maakt een echt oer-Limburgs gerecht voor hem klaar. De presentatie was in handen van JoŽl Broekaert. Deze uitzending van het... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    1012 x bekeken | 24-3-2021
    Joël Lokaal - 24-3-2021
    6
    Denk je aan zandgrond, dan denk je aan heide. En die mooie heide brengt de heerlijkste producten voort. Samen met topkok Soenil Bahadoer kookt JoŽl in het zand. De presentatie was in handen van JoŽl Broekaert. Deze... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    1002 x bekeken | 23-3-2021
    Joël Lokaal - 23-3-2021
    6
    Appels, wijn, slakken. Rivierklei is een bijzonder vruchtbare grondsoort. Maar niet alleen met de producten van de klei, ook met de klei zelf kan je koken. Dat laat chef Emile van der Staak aan JoŽl zien en hij laat het... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    1245 x bekeken | 22-3-2021
    Joël Lokaal - 22-3-2021
    6
    JoŽl wordt verrast door de frisse eigenschappen van veen. Chef Jonnie Boer en zijn vrouw ThťrŤse koken al jaren met de bijzondere producten die het veen te bieden heeft. Zo ook in deze aflevering voor JoŽl. Jonnie... Bekijk uitzending
  • JoŽl Lokaal

    1676 x bekeken | 28-11-2020
    Joël Lokaal - 28-11-2020
    6
    Hoe wordt zeeklei vruchtbaar en wat groeit er dan het beste op? Topchef Joris Bijdendijk verrast JoŽl met meerdere bereidingen van de oer-Hollandse aardappel. De presentatie was in handen van JoŽl Broekaert. Deze... Bekijk uitzending