Uitzending
Jinek - 5-6-2015

5-6-2015

Jinek

2441 x bekeken | 0 reacties
5
Monique Samuel
Midden-Oosten-deskundige Monique Samuel werd naast haar documentairewerk vooral bekend door haar buikdans op de tafel bij Pauw en Witteman. Monique kiest er na een mislukt huwelijk en een jarenlange worsteling voor om verder door het leven te gaan als man. Ook als dat een breuk met haar familie betekent en haar werk in het Midden-Oosten ?daarmee bemoeilijkt wordt.

Voor het eerst praat Monique vanavond bij Jinek over haar jarenlange persoonlijkheidscrisis en de hartverscheurende reacties op haar beslissing om voortaan man te zijn.

Robert ten Brink
Paul McCartney speelt zondag en maandag in de Amsterdamse Ziggo Dome en ongelooflijk maar waar, die concerten zijn nog niet uitverkocht. Het is voor het eerst in 43 jaar dat McCartney optreedt in Amsterdam.

TV-Presentatoren Robert ten Brink en Toine van Peperstraten begrijpen niet dat er nog kaarten beschikbaar zijn voor deze concerten en komen vertellen welke historische gebeurtenis de niet-bezoekers mislopen.

Yorick van Norden (29) is muzikant en kan bijna elk nummer van The Beatles en Paul McCartney spelen. Hij zal de meest favoriete nummers van Robert ten Brink en Toine van Peperstraten spelen. Ook zien we in Jinek een unieke videoboodschap van Paul McCartney aan Robert ten Brink.

David Endt & Edwin Winkels
Na de Superbowl is het het meest bekeken jaarlijkse sportevenement: de finale van de Champions League. Morgen wordt dit duel in Berlijn gespeeld tussen Juventus en Barcelona.

Italiaans voetbalexpert David Endt en Spaans voetbaljournalist Edwin Winkels kunnen al dagenlang aan niets anders mee denken en belichten alle sentimenten rond deze beladen wedstrijd.

Gyuri Vergouw
Zaterdag is de finale van het 10de Nederlandse luchtgitaar kampioenschap in de Melkweg in Amsterdam. Voor de 10e keer vinden deze kampioenschappen plaats en de winnaars van de voorrondes zullen tijdens deze finale alles uit de kast halen om de felbegeerde titel mee naar huis te nemen.

Gyuri Vergouw is de 'godfather' van de Nederlandse luchtgitaristen en geeft vanavond een spectaculair optreden.

In deze uitzending van Jinek waren Toine van Peperstraten en Edwin Winkels te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek, Monique Samuel, Gyuri Vergouw en Robert ten Brink. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 5 juni door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie