Uitzending
Jinek - 27-2-2015

27-2-2015

Jinek

3982 x bekeken | 0 reacties
7
Mark Rutte
Vanavond op de bank bij Eva Jinek: Mark Rutte een premier in campagne tijd. Over de affaire Verheijen, de verkiezingen en politieke vriendschappen!

Brian Garret en Bram de Zwart
Brian Garret was vorige week te gast om te praten over zijn startup 3d Hubs. Met zijn bedrijf verspreidde hij wereldwijd al vele 3D-printers. Eva Jinek ging van de week bij hem langs om te kijken wat er vandaag de dag mogelijk is met een 3D-printer. Vanavond showen Brian Garret en Brian de Zwart het eindresultaat in JINEK.

Bill Browder
Bill Browder is een van de taaiste tegenstanders van het Kremlin. Poetins regime beroofde hem in 2005 van zijn bedrijf en een vermogen van ruim 230 miljoen dollar. Toen Browder daar tegen in opstand kwam is zijn Russische advocaat gearresteerd en uiteindelijk vermoord. Sindsdien vecht hij elke dag tegen de ‘criminele Russische Staat’. Begin februari kwam zijn boek uit waarin hij zijn onwaarschijnlijke avontuur beschrijft. Vanavond vertelt Browder zijn verhaal op de bank van Jinek.

De Jeugd van Tegenwoordig
Nederland maakte in 2005 kennis met De Jeugd van Tegenwoordig. Hun nummer Watskeburt sloeg in als een bom en zorgde voor een ware revolutie in muziekland. 10 jaar later is de HipHop-formatie nog altijd razend populair en staan ze uitgebreid stil bij hun jubileum. Vanavond op de bank: Fjeze Fur, Willie W. en Faberyayo over 10 jaar De Jeugd!

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 27 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie