Uitzending
Jinek - 2-6-2015

2-6-2015

Jinek

1554 x bekeken | 0 reacties
7
Jack van Gelder en Kees Jansma
Volkomen onverwachts treedt Sepp Blatter terug als voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA. De 79-jarige Zwitser is met overgrote meerderheid herkozen. Ondanks corruptieschandalen leek Blatter opnieuw aan de macht. Wat is er gebeurd? We praten erover met Jack van Gelder en Kees Jansma.

Thomas Dekker
Voormalig wielrenner Thomas Dekker vertelt voor het eerst voor de tv-camera's zijn complete verhaal. Dekker hing zijn profwielrencarriere afgelopen Maart aan de wilgen. Dekker gaf ooit toe als wielrenner doping te hebben gebruikt. Eva Jinek blikt met hem terug op een turbulent leven met veel ups en downs, winst en verlies en alle gevaren en omstreden geneugten van het leven.

Owen Shumacher en Paul Groot
De wereld van de toyboys staat aanstaande vrijdag centraal in alweer de derde aflevering van 'Koefnoen Presenteert'. De aflevering is gemaakt met een dikke knipoog naar Onno Hoes. Aan tafel bij Jinek zitten Owen Shumacher en Paul Groot.

Moke
De rockband Moke raakte afgelopen weekend alles kwijt bij een brand in hun geluidsstudio, net nu hun nieuwe nummer 'Let It Burn' uit is gekomen. Alle instrumenten en harde schijven gingen verloren. Bij Jinek begint Moke vanavond helemaal opnieuw, vol optimisme, om te beginnen met een ge´mproviseerd optreden.

Eelco Bosch Van Rosenthal
De Amerikaanse presidentsverkiezingen staan steevast garant voor veel absurdistisch theater. Dat blijkt alleen al uit het grote aantal Republikeinse presidentskandidaten die zich nu hebben gemeld. Eelco Bosch Van Rosenthal belicht de meest opvallende en de meest merkwaardige kandidaten.

Schilderij van Claude Monet
Het Zaans Museum heeft een heel exclusief schilderij van Claude Monet verworven. Bij Jinek komen ze de nieuwste aanwinst voor het eerst aan het publiek presenteren.

In deze uitzending van Jinek waren Eelco Bosch van Rosenthal, Jack van Gelder, Kees Jansma, Paul Groot en Thomas Dekker te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 2 juni door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie