Uitzending
Jinek - 28-12-2014

28-12-2014

Jinek

2015 x bekeken | 0 reacties
6
Jack van Gelder
Op de valreep van 2014 blikt Jack van Gelder terug op zijn voetbalmoment van het jaar.

En, hoe beleefde hij het WK in BraziliŰ als Radio 1-verslaggever en wat is zijn visie op Guus Hiddink en Oranje? We bespreken het zondag op de bank!

Jan Slagter
De reorganisatie en bezuinigingen in de zorg staan voor de deur. Met Jan Slagter praten we over de consequenties voor de ouderenzorg. Met Omroep MAX zette Slagter een meldpunt voor klachten op, waar bovenverwachting veel gebruik van wordt gemaakt.

Victoria Koblenko
Actrice en politicoloog Victoria Koblenko blikt in deze aflevering terug op het bewogen jaar van Rusland en Oekra´ne. Vanuit haar professie en achtergrond, ze is geboren in Oekra´ne, geeft zij duiding aan de gebeurtenissen en conflicten van het afgelopen jaar.

Paul Jansen
Het was weer een roerig politiek jaar, meerdere malen ging het kabinet langs de rand van de afgrond. Politiek commentator Paul Jansen maakt de balans op en voorspelt hoe lang Rutte en zijn ploeg nog in het zadel zitten.

Ariane Schluter
Ook op de bank zondag actrice Ariane Schluter. Zij speelt in de nieuwe KRO serie Noord/Zuid de Amsterdamse rechercheur Dana, die na haar scheiding het chique Amsterdam-Zuid inruilt voor een nieuw leven in Noord. Ze is teamleider van het rechercheteam en zet haar achtergrond als psychologe in bij het oplossen van misdaden.

In deze uitzending van Jinek waren Victoria Koblenko, Jack van Gelder, Ariane Schluter, Paul Jansen en Jan Slagter te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op zondag 28 december door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie