Uitzending
Jinek - 5-1-2015

5-1-2015

Jinek

3388 x bekeken | 0 reacties
6
Hans Spekman
Het is nog reces in Den Haag, maar de campagnes voor de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten raken al aardig op stoom. Premier Rutte maakte gisteren bekend dat hij zich volop in de strijd gaat werpen om een goed resultaat voor zijn partij en het kabinet in de wacht te slepen.

Vanavond is Hans Spekman, voorzitter van de PvdA te gast. Hij gaat in op de discussie over de topinkomens en blikt vooruit op de campagne van zijn partij.

Yvon Jaspers
Boer zoekt Vrouw is al tien jaar lang een gigantisch succes. Gisteravond zagen bijna vier miljoen kijkers welke boeren de komende maanden wekelijks te volgen zijn in hun zoektocht naar de liefde van hun leven. Wat is het geheim achter de torenhoge kijkcijfers? Ook oud-kandidaten Wilma en Karin schuiven aan.

Jojanneke van den Berge
Voor haar nieuwe vierdelige tv-serie 'JOJANNEKE IN DE WERELD VAN PROSTITUTIE' sprak Jojanneke twee jaar lang met tal van vrouwen die werken in de wereld van de prostitutie. Vanavond vertelt ze voor het eerst op de televisie over haar nu al veel besproken documentairereeks.

In deze uitzending van Jinek waren Hans Spekman, Jojanneke van den Berge en Yvon Jaspers te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op maandag 5 januari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie