Uitzending
Jinek - 21-12-2014

21-12-2014

Jinek

1615 x bekeken | 0 reacties
7
Sjuul Paradijs
De Telegraaf viel in 2014 niet alleen op door schreeuwende koppen en campagnes, de krant is ook overgestapt op tabloidformaat. En een grote omslag op persoonlijk vlak; Paradijs viel 85 kilo af. In Jinek blikken we terug.

Tom en Tim Coronel
In 2009 zei Tom nog: ‘Dit nooit meer’, maar broer Tim wist hem dit jaar toch over te halen. Op 5 januari staat de racetweeling, beide in een eigen buggy, aan de start van de zwaarste race ter wereld; Dakar! Zondag vertellen ze op de bank van JINEK alles over hun aanstaande helletocht dwars door Argentinië, Chili en Bolivia.

Alexander Pechtold
Kan D66 het Kabinet Rutte2 nog wel langer blijven steunen als constructieve oppositie partij? Partijleider Alexander Pechtold maakt zijn balans op bij Eva Jinek op de bank. En hij zal ook vertellen wat er nu echt in de #kerstcrisis nacht in donker politiek Den Haag gebeurde?

Marielle van Essen
Het Openbaar Ministerie gaat Geert Wilders vervolgen wegens discriminatie. De PVV-leider beloofde na de gemeenteraadsverkiezingen ‘minder Marokkanen’ in Den Haag. Is het terecht dat hij daar nu voor wordt vervolgd? Strafrechtadvocaat Marielle van Essen reageert.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op zondag 21 december door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie