Uitzending
Jinek - 30-11-2014

30-11-2014

Jinek

1884 x bekeken | 0 reacties
6
Adriaan van Dis
Zijn roman Ik kom terug kwam begin deze maand uit. Hierin beschrijft hij de moeizame relatie die hij met zijn moeder onderhield. Bij Jinek vertelt Van Dis hierover, maar ook over wat hen bond: hun gezamenlijke liefde voor taal.

Barbara Barend
De Nederlandse voetbalvrouwen hebben zich voor het eerst in de historie geplaatst voor het WK. Ze wonnen donderdag met 2-1 van Italië. Hoe bijzonder is deze prestatie en is het nu de hoogste tijd om het vrouwenvoetbal als volwaardig te zien? Sportjournalist Barbara Barend, zelf verdienstelijk voetbalster in haar jeugd, is te gast.

Joost Luiten
Golfer Joost Luiten kende een fantastisch seizoen. De 28-jarige Bleiswijker steeg van plek 49 naar 28 op de wereldranglijst en verdiende maar liefst 2,1 miljoen euro aan prijzengeld. Wat is het geheim van zijn succes, wat zijn zijn dromen voor de toekomst en waarin vindt hij zijn ontspanning? Je ziet het zondag bij JINEK!

Annemarie Jorritsma
Zondag is bij Jinek te gast scheidend burgemeester van Almere Annemarie Jorritsma! Na 12 jaar neemt zij volgend jaar afscheid van Almere. Maar haar politieke carrière is nog lang niet voor bij voor deze oud-vicepremier en minister want zij staat op de lijst voor de VVD voor komende Eerste Kamer verkiezingen.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op zondag 30 november door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie