Uitzending
Jinek - 9-1-2015

9-1-2015

Jinek

2102 x bekeken | 0 reacties
4
Ron Linker, Hans Jaap Melissen en Annabell van den Berghe
We praten na over de ontwikkelingen in Frankrijk. Dit doen we met NOS -correspondent Ron Linker, oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen en arabist Annabell van den Berghe. Melissen en van den Berghe reizen geregeld naar Irak en Syrie.

Paul Jansen, Sjoerd Sjoerdsma en Steven Verhagen
Bespreken de laatste ontwikkelingen omtrent MH17. Ondanks dat het kabinet over relevante informatie beschikte zag zij destijds geen noodzaak om maatregelen te treffen en luchtvaartmaatschappijen te waarschuwen. Had het vliegtuig wel toestemming moeten krijgen om de lucht in te gaan?

Teun van de Keuken
Teun van de Keuken praat met Eva over zijn onderzoeksjournalistieke programma De Monitor . De eerste uitzending gaat over foute artsen; onder meer over een psychiater die is veroordeeld voor het bezit van kinderporno, maar daarna een tijd langheeft door kunnen werken. Hij behandelde veel patiŽnten die in hun jeugd seksueel zijn misbruikt.

In deze uitzending van Jinek waren Paul Jansen en Teun van de Keuken te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 9 januari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie