Uitzending
Jinek - 14-12-2014

14-12-2014

Jinek

2226 x bekeken | 0 reacties
6
Jeanine Hennis-Plasschaert
Het was een hectisch en bewogen jaar voor Jeanine Hennis. Zondagavond praat de minister van Defensie over de expansiedrift van Poetin en komt ze met een dreigingsanalyse over de Krim.

Mart Smeets en Cécile Koekkoek
Het regende in 2014 sportmedailles. Aankomende dinsdag wordt het sportjaar traditioneel afgesloten met het Sportgala. Hoe kijken Mart Smeets en sportcolumniste Cecile Koekkoek naar deze jaarlijkse prijsuitreiking en welke sportmomenten waren voor hen de parels van 2014?

Peter R. de Vries
Het Openbaar Ministerie meldde zaterdagochtend dat Willem Holleeder is gearresteerd wegens mogelijke betrokkenheid bij de liquidaties van Kees Houtman en Thomas van der Bijl. Zondagavond schijnt Peter R. de Vries zijn vakkundig licht op deze zaak.

Philip Freriks
Philip Freriks heeft zijn tv-carrière een nieuw leven ingeblazen. Vanwege het grote succes is de quiz-master en oud-nieuwslezer vanaf maandag weer te zien met het vijfde seizoen van De Slimste Mens.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op zondag 14 december door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie