Uitzending
Jinek - 23-11-2014

23-11-2014

Jinek

4317 x bekeken | 0 reacties
7
Matthijs van Nieuwkerk
Tv-presentator, muziekkenner en journalist Matthijs van Nieuwkerk komt praten over zijn Top 2000 Quiz en zijn grote passie voor muziek. Wat is de oorsprong van zijn passie en hoe beinvloedt die zijn dagelijks leven.

Sandra Roelofs en Ineke Smits
Regisseuse Ineke Smits volgde de van oorsprong Zeeuwse Sandra Roelofs in haar laatste jaar als first lady van GeorgiŽ. Ondersteund door archiefmateriaal, foto's en homevideo's blikt Sandra in de documentaire terug op haar bewogen leven als vrouw van de voormalig president van GeorgiŽ. Een leven waar in ze triomfen en nederlagen kende. 23 november gaat de documentaire in premiŤre op het IDFA.

Thomas Dekker
De verkiezing van Wielrenner van het Jaar staat maandag op het programma. Hoe kijkt Thomas Dekker, ooit Neerlands hoop op een Touroverwinning maar nu afgestapt als wegrenner, aan tegen deze verkiezing en de genomineerden? En hoe vorderen zijn plannen om het werelduurrecord aan te vallen?

Joris Linssen
Joris Linssen staat bekend om zijn portretten van markante personen; jarenlang zocht hij ze op in Joris' Showroom. Vanaf 25 november gaat hij in het programma Joris' Wereld op zoek naar bijzondere Nederlanders in het buitenland. Ook verschijnt het fotoboek Joris' Wereld, een bonte parade van mensen die eerder in zijn programma's verschenen.?

In deze uitzending van Jinek waren Ineke Smits, Joris Linssen, Matthijs van Nieuwkerk, Sandra Roelofs en Thomas Dekker te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op zondag 23 november door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!