Uitzending
Jinek - 16-8-2019

16-8-2019

Jinek

2891 x bekeken | 0 reacties
5
Saskia Belleman over Thijs H. die vandaag de moord op drie wandelaars bekende. Vandaag verscheen de 27-jarige Thijs H. voor de rechter in Maastricht. H. wordt verdacht van de moord op drie wandelaars begin mei dit jaar. Vandaag bekende Thijs H. alle drie de moorden te hebben gepleegd. Het eerste slachtoffer viel op 4 mei in de Scheveningse bosjes in Den Haag, de stad waar Thijs H. vlak ervoor op zichzelf was gaan wonen. De vrouw liet haar hondje uit. Drie dagen later werden op de Brunssummerheide in Limburg twee andere slachtoffers gevonden. Ook deze man en vrouw lieten hun hondje uit. Saskia Belleman vertelt ons het laatste nieuws.

Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, over zijn rol in nieuwste Marvel-film. Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, is met zijn 2 meter 18 misschien een gigantische verschijning, bij het grote publiek is hij nog onbekend. Maar daar gaat snel verandering in komen nu zijn acteercarrière in Amerika keihard gaat. Hij is net terug van de opnames van de nieuwste Marvel-film Black Widow. Volgend jaar speelt hij ook nog rollen in de film The King's Man en in de nieuwe HBO-serie Gangs of London. Hij schuift aan om te vertellen over het bizarre jaar dat hij achter de rug heeft.

Het Kinderprinsengrachtconcert staat weer voor de deur! Het Prinsengrachtconcert is al jaren een vaste waarde in de Amsterdamse zomer. Een avond klassieke muziek op een gracht vol met dobberende bootjes: Hollandser krijg je het niet. En ook de jeugd doet mee, want al bijna twintig jaar zijn de allerbeste jonge musici te horen op het Kinderprinsengrachtconcert. Dit jaar doen Trijntje Oosterhuis, Patricia van Haastrecht en Jamai Loman mee aan het Kinderprinsengrachtconcert, zij gaan een nummer zingen en worden daarbij begeleid door jong klassiek talent. Ze vertellen erover!

In deze uitzending van Jinek waren Jamai Loman en Trijntje Oosterhuis te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 16 augustus door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie