Uitzending
Jinek - 15-8-2019

15-8-2019

Jinek

1778 x bekeken | 0 reacties
5
Marike Stellinga en Jort Kelder over de koopkracht voorspellingen voor 2020. Vandaag publiceerde het Centraal Planbureau de voorspellingen voor 2020 en morgen komt het kabinet terug van reces. Daarmee gaat het grote onderhandelingsspel weer van start. Hoe staan we er voor en wat betekent dit voor het koopkrachtplaatje? We bespreken het met Jort Kelder en met NRC-journalist Marike Stellinga.

Topsporters Harrie Lavreysen en Roos Zwetsloot over hun weg naar Tokyo 2020. Goud halen op de Olympische Spelen van Tokyo in 2020. Dat is hét doel van veelbelovend skateboarder Roos Zwetsloot en baanwielrenkampioen Harrie Lavreysen. Samen met tien andere topsporters werden ze gevolgd voor het VPRO programma De beloften. Vanavond schuiven Harrie en Roos aan om te praten over alle uitdagingen, teleurstellingen en successen die daar bij komen kijken.

Hans en Steven Kazān over hun aanstaande optreden op Lowlands Komende zaterdag staan vader en zoon Hans en Steven Kazān op Lowlands. Hans Kazān weet het Nederlandse publiek al jarenlang te betoveren met zijn magische acts. Ook zijn oudste zoons Renzo en Oscar, bekend van Magic Unlimited, zijn een gevestigde naam in de wereld van verdwijnen en misleiden. Jongste zoon Steven legt de focus toch meer op de humoristische kant van het geheel. En samen met de magie van zijn vader zorgt dat voor een hilarische combinatie.

In deze uitzending van Jinek waren Jort Kelder en Marike Stellinga te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 15 augustus door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie