Philippe Geubels waagt zich aan de gevulde lamsschouder. Hij kookt, proeft en keurt goed. In deze uitzending van In de keuken was Philippe Geubels te gast. De presentatie was in handen van Wim Opbrouck. Deze...
Bekijk uitzending
Constantin Erinkoglou is pas kok geworden op 40-jarige leeftijd. Hij heeft geen spijt van zijn beslissing, ondanks het feit dat het niet altijd van een leien dakje liep. Deze uitzending van het programma In de keuken...
Bekijk uitzending
‘De Griekse keuken’ is enorm rijk en divers. Constantin Erinkoglou speelt graag met de verschillende invloeden. Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel De Griekse keuken is uitgezonden op woensdag...
Bekijk uitzending
In deze aflevering gaat Wim op bezoek bij Constantin Erinkoglou van het griekse restaurant Notos in Brussel. Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel Constantin Erinkoglou is uitgezonden op dinsdag...
Bekijk uitzending
Een uitgebreid recept in het Frans: Els wordt er al een beetje zenuwachtig van. Of moet het voor haar gewoon vooruitgaan? Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel Els Dottermans snijdt groenten is...
Bekijk uitzending
Hoe maak je oesters open zonder brokken? Regi heeft al in zijn hand gesneden, maar gelukkig is er YouTube om te zien hoe het wel moet … Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel Regi vs. de oesters is...
Bekijk uitzending
Laurent en Vincent Folmer zijn echte ambachtsmannen. Ze doen alles zoveel mogelijk zelf: van augurken tot curry. Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel Echte ambachtsmannen is uitgezonden op...
Bekijk uitzending
Wim gaat op bezoek bij Laurent en Vincent Folmer van Couvert Couvert in Egenhoven bij Leuven. Tegelijk proberen Regi (Penxten) en Els Dottermans twee suggesties van de chef na te koken. Regi waagt zich aan ‘huîtres...
Bekijk uitzending
Wim maakt zich zorgen over zijn grote oren. Maar Frieda ziet daar wel iets (eetbaars?) in … Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel De oren van Wim is uitgezonden op dinsdag 2 februari door Canvas....
Bekijk uitzending
Het Laurierblad heeft sinds 2006 geen Michelinster meer. Guy Van Cauteren laat het echter niet aan zijn hart komen. Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel Michelinster is uitgezonden op vrijdag 29...
Bekijk uitzending
Toen het restaurant van Guy Van Cauteren één jaar open was, kreeg het al een Michelinster. Hij was trots, maar tegelijkertijd bang. De impact van die benoeming was enorm. Deze uitzending van het programma In de keuken...
Bekijk uitzending
Frank Focketyn gaat de uitdaging aan een roerei te maken volgens het recept van Guy Van Cauteren. Hij is het niet gewend om in de keuken te staan, waardoor het kookproces niet echt van een leien dakje loopt. Deze...
Bekijk uitzending
Wim gaat deze week op bezoek bij Guy Van Cauteren, chefkok van ‘t Laurierblad in Berlare. Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel Guy Van Cauteren is uitgezonden op dinsdag 26 januari door Canvas....
Bekijk uitzending
Talent heeft volgens Guy Van Cauteren weinig met koken te maken. Forsballen, passie en oefening zijn de succesfactoren. Het is geen kunst, maar een ambacht. Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel...
Bekijk uitzending
Gert De Mangeleer wist als kind al dat hij kok wou worden. Van zijn ouders moest hij eerst zijn secondair diploma halen. Om toch met koken bezig te zijn hielp hij tijdens het weekend in frietkoten en restaurants in de...
Bekijk uitzending
Gert De Mangeleer hecht heel veel belang aan de kwaliteit van zijn producten en ingrediënten. Op zondag rijdt hij naar 4 verschillende bakkers voor zijn pistolets, croissants, chocolade- en rozijnenkoeken. En voor de...
Bekijk uitzending
Volgens het recept van Gert De Mangeleer moet de kersencrème aangedikt worden met agar-agar. Met maisena lukt dat niet. En wat gebruikt Michiel? Inderdaad. Benieuwd of dat wel goed komt. In deze uitzending van In de...
Bekijk uitzending
Michiel Hendrickx krijgt van Gert De Mangeleer een recept om duif te bereiden. Een opdracht waar hij niet helemaal op voorbereid is. Met alle verbazing, gestuntel en plantrekkerij tot gevolg. In deze uitzending van In...
Bekijk uitzending
Gène Bervoets en Wim Opbrouck zijn goede vrienden. Als ze samen zijn, vieren ze die vriendschap uitbundig. Al zingend, bijvoorbeeld. Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel Het duet van Gène en Wim...
Bekijk uitzending
Wim gaat deze week op bezoek bij Gert De Mangeleer, chefkok van Hertog Jan in Brugge.
Tegelijk proberen Gene Bervoets en Michiel Hendrickx twee suggesties van de chef na te koken:
Gene Bervoets: Crème van jonge...
Bekijk uitzending
Een kok heeft in de regel weinig vrije tijd. David Martin heeft er echter voor gekozen zijn restaurant La Paix uitsluitend ’s middags open te houden, zodat hij ’s avonds tijd heeft voor zichzelf en zijn geliefden. Dat...
Bekijk uitzending
David martin is gepassioneerd door eten. Dat blijkt duidelijk uit de manier waarop hij over ingrediënten kan vertellen. Deze uitzending van het programma In de keuken met de titel Passie voor vanille is uitgezonden op...
Bekijk uitzending
Mich heeft met een zeer originele spuitzak meringue op een bakplaat gespoten. Tot dan ging het nog redelijk goed. Maar is het wel de bedoeling dat de koekjes bruin kleuren in de oven? Bij de chef bleven ze wit… Toch...
Bekijk uitzending
Mich Walschaerts heeft een originele kijk op wat kan dienen als roomspuitzak. Waarom geen vuiniszak gebruiken? Of het werkelijk zo’n mooi resultaat oplevert als de spuitzak van de chef, laten we aan jouw oordeel over. ...
Bekijk uitzending
Toen David Martin voor de eerste keer naar België kwam, kon hij zich niets voorstellen bij de eetcultuur van België. Wat eten Belgen? Tot zijn groot genoegen ontdekte hij dat Belgen in dat opzicht sterk lijken op...
Bekijk uitzending