Uitzending
Het elfde uur - De 500e aflevering

De 500e aflevering

Het elfde uur

11-3-2008

| 1284 x bekeken | 0 reacties
5
Andries Knevel ontvangt minister-president Jan Peter Balkenende, voetbalcoach Foppe de Haan en concertpianist Wibi Soerjadi. Sport, cultuur, politiek en geloof vormen de ingrediënten voor deze jubileumaflevering.

Jan Peter Balkenende
Minister-president Jan Peter Balkenende spreekt met Andries Knevel over een jaar Balkenende-IV, de film van Geert Wilders en de agenda voor de toekomst. Hebben we nog genoeg respect voor elkaar?

Foppe de Haan
Nog 150 dagen te gaan en dan beginnen de Olympische Spelen in China. Foppe de Haan, succescoach van Jong Oranje, kan niet wachten. Voor een voetballer is een EK of WK het hoogste podium, maar niet voor Foppe. Hij wil met 'zijn jongens' naar China. Om te winnen. Hoe krijgt hij het voor elkaar om de jonge spelers beter te maken dan ze zijn? Hoe motiveert hij ze en lukt het hem om 'verwende jongetjes' met een flink maandsalaris en een dure sportwagen tóch achter één en hetzelfde doel te krijgen?

Wibi Soerjadi
Concertpianist Wibi Soerjadi componeerde 'Dance of Devotion' speciaal voor Salinero, het paard van Anky van Grunsven. Van Grunsven wil met de kür voor de derde maal goud winnen op de Olympische Spelen in Peking. Gaat Wibi zelf naar Peking? Soerjadi heeft ook plannen om een eigentijdse geloofsserenade te componeren voor de Wereldjongerendagen in Sydney in juli 2008. Wat betekent geloven voor hem?

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel De 500e aflevering is uitgezonden op dinsdag 11 maart door de EO. Te gast waren Jan Peter Balkenende, Wibi Soerjadi en Foppe de Haan. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie