Uitzending
Het elfde uur - 4-3-2008

4-3-2008

Het elfde uur

1373 x bekeken | 0 reacties
5
Andries Knevel ontvangt in de 499e editie van Het Elfde Uur oud-Amerika correspondent Max Westerman, presentatrice Violet Falkenburg en stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Slotervaart Achmed Marcouch.

‘De Film’; hij is er nog niet, maar houdt de gemoederen al wel al maanden bezig. Volgens de premier is het woord 'crisis' nog te zacht uitgedrukt en als er doden vallen is Geert Wilders daar verantwoordelijk voor te houden.

Ahmed Marcouch
Hoe wordt er in Amsterdam Slotervaart, de wijk van Mohammed B., gereageerd op de film? Wordt het weer onrustig op straat? Of is de moslimsgemeenschap in Nederland zo langzaamaan Wilders-moe geworden?
Vanavond in Het Elfde Uur: Ahmed Marcouch, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Slotervaart

Max Westerman
Max Westerman over de laatste kans voor Hillary Clinton. Zelfs Bill weet het zeker: ‘Hillary moet winnen in Texas en Ohio.’ Wordt Barack Obama de eerste zwarte president van de VS?

Violet Falkenburg
Violet Falkenburg sprak met vijftien Bekende Nederlanders zoals Foppe de Haan en Cas Spijkers over ouder worden, over geestelijk energiek blijven, maar toch merken dat het lichamelijk allemaal niet meer zo gemakkelijk gaat. Hoe is het om ouder te worden in Nederland anno nu? Welke keuzes komen op je af en hoe ga je om met het onafwendbaar dichterbij komende einde?

Deze uitzending van het programma Het elfde uur is uitgezonden op dinsdag 4 maart door de EO. Te gast waren Max Westerman, Violet Falkenburg en Ahmed Marcouch. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie