Uitzending
Het elfde uur - Wouter Bos

Wouter Bos

Het elfde uur

26-2-2008

| 1090 x bekeken | 0 reacties
7
Vice-premier en minister van Financiën Wouter Bos reageert vanavond in Het Elfde Uur op de critici van Balkenende IV. Was er wel reden voor een PvdA-feestje? Verder zal Bos ingaan op zijn ambities voor de komende kabinetsperiode en legt hij uit dat de Nederlandse economie wel tegen een stootje kan. Gaan we de gevolgen van de kredietcrisis pas in 2009 echt in de portemonnee voelen?

Rijdende rechter
De Rijdende Rechter Frank Visser rijdt weer door het land. Onderweg naar een nieuw seizoen spreekt hij vanavond in Het Elfde Uur over recht over overhangende takken, scheefgezakte schuttingen en bestuurskwesties van de postduivenvereniging. Wat maakt het programma zo succesvol en waarom lijken
we met z’n allen steeds minder vertrouwen te hebben in de rechtspraak? En waarom wil De Rijdende Rechter een eigen TV-zender voor de rechterlijke macht?

Van miljonair tot krantenjongen
Sander de Kramer onlosmakelijk verbonden met de daklozenkrant. Hij zette de krant op, is al ruim tien jaar hoofdredacteur, nam daklozen op in huis en leefde zelf een paar keer vrijwillig op straat. Vorige maand verschenen zijn gebundelde portretten onder de titel: ‘van miljonair tot krantenjongen’.
Vanavond zien we in Het Elfde Uur een man die er jarenlang aan heeft gewerkt om de vaak aangrijpende- verhalen van daklozen op te schrijven. Waarom komt de één uiteindelijk wel in de goot terecht en de ander niet?

Presentatie: Andries Knevel.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Wouter Bos is uitgezonden op dinsdag 26 februari door de EO. Te gast waren Frank Visser, Wouter Bos en Sander de Kramer. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie