Uitzending
Het elfde uur - André Rouvoet, Keith Bakker en Myrna Goossen

André Rouvoet, Keith Bakker en Myrna Goossen

Het elfde uur

19-2-2008

| 2075 x bekeken | 0 reacties
5
Andries Knevel ontvangt in ‘Het Elfde Uur’ van dinsdag 19 februari drie gasten: André Rouvoet, Keith Bakker en Myrna Goossen.

André Rouvoet
De ChristenUnie regeert een jaar mee en minister Van Middelkoop noemt dat 'overleven'. Vice-premier André Rouvoet leidde zijn partij voor het eerst in haar geschiedenis naar regeringsdeelname en is, kijkend naar de peilingen, nog steeds de stabiele factor binnen de coalitie. Hoe kijkt de minister terug op het afgelopen jaar? Lukt het de ChristenUnie om zichzelf te blijven, of moeten ook Rouvoet en de zijnen vuile handen maken?

Keith Bakker
In zijn boek 'Pushing the limits' geeft ex-junk Keith Bakker door de ogen van Leon Verdonschot een inkijkje in de 'rauwe' kant van het bestaan als junk. Bakker: 'Ik ben gespaard, en vele anderen die waren als ik zijn dood.' Keith Bakker is sinds tien jaar vrij van drugs en alcohol en inmiddels directeur van een verslavingskliniek Smith & Jones. Bakker ontwikkelde als eerste kliniek in de wereld een therapie voor verslaafde 'gamers'. Is dat een echte verslaving?

Myrna Goossen
Tv-presentatrice Myrna Goossen van 'Aperitivo' vertelt aan Andries Knevel over het ontstaan van het boekje 'Zo mooi, zo lief, zo klein...', met gedichten over de liefde van ouders voor hun pasgeboren kinderen. Zelf weet Myrna Goossen uit ervaring wat de gevolgen zijn, als ouders uit elkaar gaan. Goossen: 'Ik weet wat het betekent om niet in harmonie op te groeien.' Hoe heeft dat haar beïnvloed?

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel André Rouvoet, Keith Bakker en Myrna Goossen is uitgezonden op dinsdag 19 februari door de EO. Te gast waren André Rouvoet, Myrna Goossen en Keith Bakker. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie