Uitzending
Het elfde uur - Agnes Kant, Stephanie-Joy Eerhart en Manon Ossevoort

Agnes Kant, Stephanie-Joy Eerhart en Manon Ossevoort

Het elfde uur

24-3-2009

| 2748 x bekeken | 0 reacties
6
SP-fractievoorzitter Agnes Kant, Stephanie-Joy Eerhart en Manon Ossevoort zijn te gast bij Andries Knevel in Het Elfde Uur.

Agnes Kant
Andries Knevel praat met SP-fractievoorzitter Agnes Kant over het akkoord dat het kabinet op het punt staat te sluiten over de maatregelen om de economische crisis het hoofd te bieden. Verder komen de bonussen in de financiŽle wereld aan de orde waarover veel ophef is ontstaan.

Stephanie-Joy Eerhart
Stephanie-Joy Eerhart wordt op haar veertiende uit huis geplaatst. Stephanie is borderliner en ze snijdt zichzelf. Ook raakt ze verslaafd aan cocaÔne. Nadat ze uit de dagopvang wordt gezet, leidt ze een zwervend en uitzichtloos bestaan. Stephanie vindt God en ze laat zich dopen. Dan valt ze terug en ze raakt aan de methadon. Inmiddels is ze vijf maanden afgekickt. Samen met een journalist schrijft ze haar levensverhaal op. Heeft de pas 23-jarige Stephanie de weg 'eruit'gevonden?

Manon Ossevoort
Met de tractor dwars door Afrika naar de Zuidpool? Waarom zou je dat ooit doen? Manon Ossevoort doťt het. Op zoek naar de dromen van de mensen die ze onderweg tegenkomt. Ze trok de afgelopen maanden dwars door Afrika, door het onrustige Zimbabwe van Robert Mugabe en Morgan Tsvangirai en is inmiddels onderin Zuid Afrika aangekomen, bijna klaar om de grote oversteek te maken naar de Zuidpool. Maar voor ze zover is, is ze even terug in Nederland om een intensieve koudetraining te ondergaan. Dat geeft Andries Knevel de gelegenheid om haar te vragen wat ze op haar reis allemaal meegemaakt heeft, wat ze met haar dromenreis wil bereiken en vooral wat haar bezielt.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Agnes Kant, Stephanie-Joy Eerhart en Manon Ossevoort is uitgezonden op dinsdag 24 maart door de EO. Te gast was Agnes Kant. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie