Uitzending
Het elfde uur - Minister Piet Hein Donner, Ron van der Spoel en Arjen Jansons

Minister Piet Hein Donner, Ron van der Spoel en Arjen Jansons

Het elfde uur

24-2-2009

| 1698 x bekeken | 0 reacties
6
Andries Knevel spreekt in Het Elfde Uur met minister Piet Hein Donner van Sociale Zaken , ds. Ron van der Spoel en Arjen Jansons.

Minister Donner
Het land is in crisis; de economie krimpt dit jaar ongekend, er vallen ontslagen en bedrijven hebben het moeilijk. Minister Donner van Sociale Zaken heeft zijn handen vol aan een wankelende arbeidsmarkt. Hij biedt de bedrijven een zogenoemd deeltijd-WW en probeert mensen aan het werk te houden via mobiliteitscentra. Maar hij wil er wel wat voor terug; de vakbonden moeten hun looneisen fors matigen. Voorlopig hebben de bonden daar nog geen zin in. Hoe gaat de minister daarmee om? En hoe gaat hij voorkomen dat de pensioenfondsen echt in problemen gaan komen?

Ds. Ron van der Spoel
Ds. Ron vd Spoel praat met Andries Knevel over de doorwerking van je christen-zijn op de werkvloer, met name in deze tijd van economische crisis.

Arjen Jansons
Arjen Jansons, de vader van Sybine Jansons, schreef een boek over de moord op Sybine om haar te herdenken en de gebeurtenissen van die periode op een rijtje te zetten. Het christelijk geloof speelt daarbij een grote rol. Andries Knevel praat met Arjen Jansons over vergeving, strijd tegen het kwaad en leven na de dood.
Boek

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Minister Piet Hein Donner, Ron van der Spoel en Arjen Jansons is uitgezonden op dinsdag 24 februari door de EO. Te gast waren Piet Hein Donner, Arjen Jansons en Ron van der Spoel. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie