Uitzending
Het elfde uur - Agnes Jongerius, Roos Prommenschenckel en Lucie Mosterd

Agnes Jongerius, Roos Prommenschenckel en Lucie Mosterd

Het elfde uur

10-3-2009

| 4057 x bekeken | 0 reacties
6
FNV-voorzitter Agnes Jongerius, Roos Prommenschenckel en Lucie Mosterd zijn de gasten aan tafel bij Andries Knevel in Het Elfde Uur

Agnes Jongerius
FNV-voorzitter Agnes Jongerius heeft dinsdag, samen met de CNV-voorzitter, gesproken met minister Donner van Sociale Zaken en minister-president Balkenende over de aanpak van de economische crisis. Ze zit vanavond aan tafel bij Andries Knevel in Het Elfde Uur.

Roos Prommenschenckel
Roos Prommenschenckel is te gast in Het Elfde Uur om te praten over haar
deelname aan de eerste 'Miss Disabled Beauty Contest of the World' in
Turkije. Prommenschenckel werd in 2006 ambassadeur van Onbeperkt Nederland na een Idols-achtige uitverkiezing in de TROS-Mis(s) Verkiezing, een initiatief van Lucille Werner. Prommenschenckel timmert sindsdien aan de weg met een eigen Foundation, de hulpmiddelenlijn 'Pimped by Roos' en initiatieven op het vlak van toegankelijkheid, arbeidsmarkt, sport en beeldvorming. Ondervindt Roos hinder van de economische crisis?

Lucie Mosterd
Als Lucie Mosterd haar twaalfjarige dochter Maria Mosterd uitzwaait op de eerste dag dat ze naar de middelbare school fietst, weet ze niet dat haar dochter vanaf die dag in de ban komt van een pooier. Vier jaar lang laat deze pooier Maria onder schooltijd misbruiken. Al die tijd weet Lucie Mosterd niet wat er met haar dochter aan de hand is. Waarom veranderde ze van de ene op de andere dag? Waarom werd ze zo vijandig? En waarom haalt ze zulke slechte cijfers op school? Het boek van Maria 'Echte mannen eten geen kaas' ging inmiddels ruim 160.000 keer over de toonbank. Nu is er het boek van haar moeder Lucie Mosterd, 'Ik stond laatst voor een poppenkraam', een boek over een moeder die er maar niet achter komt wat er met haar dochter aan de hand is. Hoe komt het toch dat zij haar dochter niet voor deze pooier kon beschermen?

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Agnes Jongerius, Roos Prommenschenckel en Lucie Mosterd is uitgezonden op dinsdag 10 maart door de EO. Te gast waren Agnes Jongerius, Roos Prommenschenckel en Lucie Mosterd. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie