Uitzending
Hermans Kookeiland - Najaar 2010 aflevering 5

Najaar 2010 aflevering 5

Hermans Kookeiland

28-9-2010

| 1452 x bekeken | 0 reacties
7
Vanuit Rotorua reizen de (nog steeds) vier koppels door naar Turangi. Deze omgeving staat bekend om haar fantastische vis- en jachtmogelijkheden. De maîtres gaan op forellen vissen, die ze daarna aan tafel bij mijnheer Reimers moeten fileren. De bedoeling is natuurlijk dat Reimers zich bij het proeven niet verslikt in de graten!
De koks gaan jagen op wild varken, geit, wilde eend en haas. Onder begeleiding van 2 jagers leggen ze ettelijke kilometers af, op zoek naar een lekker hapje. De volgende dag gaat de reis verder richting Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland.
Tijdens de schitterende rit over de Desert Road komen de kandidatenkoppels voor een verrassing te staan: ze moeten midden in de woestijn een gerecht bereiden met het gisteren geschoten wild. Maar het is aan de maîtres om alle ingrediënten voor het te bereiden gerecht uit te kiezen.
Na deze opdracht geeft Herman de eindbeoordeling: welk koppel heeft het slechtst gepresteerd en moet misschien wel terug naar Nederland?

Deze uitzending van het programma Hermans Kookeiland met de titel Najaar 2010 aflevering 5 is uitgezonden op dinsdag 28 september door RTL4. De presentatie was in handen van Willem Reimers en Herman den Blijker.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie