Uitzending
Hermans Kookeiland - Najaar 2010 aflevering 2

Najaar 2010 aflevering 2

Hermans Kookeiland

7-9-2010

| 1809 x bekeken | 0 reacties
6
Omdat in aflevering 1 niemand naar huis is gestuurd zijn alle 5 de koppels nog in de race om de twee ultieme droombanen in Queenstown op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Terwijl de chefs Auckland verlaten en op weg gaan naar het schiereiland Coromandel, blijven de maîtres achter met Reimers. Zij krijgen de opdracht om één voor één plaats nemen achter een hotelreceptie, waar ze zo goed mogelijk moeten zien om te gaan met de klachtenregen van een ontevreden gast. Ondertussen dobberen de chefs op zee en vissen ze de ingrediënten bij elkaar voor de volgende grote opdracht: het organiseren van een seafood barbecue voor de lokale surfers van Ha Hei beach in Coromandel.

Op deze schitterende zonnige locatie gaan de koppels in teams aan de slag: de maîtres moeten proberen zoveel mogelijk surfers te verleiden om plaats te nemen bij hun eigen team, de chefs moeten vervolgens proberen de hongerige surfers tevreden te stellen met de gerechten van hun ?seafood barbie?.

Op het strand van Cathedral Cove, volgens velen de mooiste plek van Nieuw-Zeeland, worden de koppels tenslotte geconfronteerd met de bevindingen van Reimers en Herman. Welk koppel heeft vandaag het slechtst gepresteerd en moet dus terug naar Nederland?

De presentatie was in handen van Willem Reimers en Herman den Blijker. Deze uitzending van het programma Hermans Kookeiland met de titel Najaar 2010 aflevering 2 werd uitgezonden op dinsdag 7 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie