Uitzending
Hermans Kookeiland - Najaar 2010 aflevering 3

Najaar 2010 aflevering 3

Hermans Kookeiland

14-9-2010

| 1584 x bekeken | 0 reacties
6
Er zijn nog vier koppels over. Samen met Herman en Reimers reizen de kandidaten verder door het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, van Coromandel naar Rotorua.
Naar aanleiding van de vorige opdracht, de seafood barbecue, laat Herman de koks zien en proeven hoe sommige van hun bbq-gerechten beter hadden gekund.
Ondertussen test Reimers de maîtres (3 dames, 1 heer) op hun gastvrouw- en heerschap en kijkt met een zeer kritisch oog naar hun kleding: versleten schoenen, te grote oorbellen, te strakke kleding. Niets ontsnapt aan zijn aandacht...
Daarna volgt de grote opdracht voor de koppels: ze gaan meedraaien in het restaurant van het Novotel; een á la carte restaurant dat plaats biedt aan ruim 100 gasten. De koks nemen om de beurt de leiding in de keuken over van de chef, de maîtres nemen om de beurt de leiding in het restaurant.
Dit restaurantje spelen voor gevorderden? blijkt een stuk moeilijker dan verwacht en Herman en Reimers moeten dan ook meer dan eens ingrijpen om te voorkomen dat de gasten weglopen.

De presentatie was in handen van Willem Reimers en Herman den Blijker. Deze uitzending van het programma Hermans Kookeiland met de titel Najaar 2010 aflevering 3 werd uitgezonden op dinsdag 14 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie