Uitzending
Hermans Kookeiland - Najaar 2010 aflevering 7

Najaar 2010 aflevering 7

Hermans Kookeiland

12-10-2010

| 1777 x bekeken | 0 reacties
7
Van het noorden van het Noordereiland vliegen de kandidaten samen met Herman en Reimers naar Queenstown in het zuiden.

In deze halve finale strijden nog 3 koppels om de 2 droombanen in Queenstown. Aan het einde van deze aflevering zal bekend worden wie de finalisten zijn!

Schapenboerderij
De opdracht is het bereiden van een 3 gangenmenu. De chefs krijgen de volledige vrijheid om dat diner samen te stellen, maar in minimaal één van de gerechten moet lam worden verwerkt. Om affiniteit met dat product te krijgen gaan ze met Herman naar een van de schapenboerderijen in regio en krijgen ze een lesje schapen drijven en schapen scheren.

De maîtres krijgen voor het diner de beschikking over drie mensen die nog nooit in de horeca gewerkt hebben. Aan hen dus om deze mensen zelf een spoedcursus te geven.

De 40 gasten mogen die avond kiezen uit de 3 verschillende á la carte menu?s. De koks krijgen om de beurt de leiding in de keuken en de ?bijbehorende? maître neemt dan de leiding in het restaurant. Welke 2 koppels komen het beste uit de strijd en worden dus de finalisten? En welk koppel presteert het slechtst en moet via op spectaculaire en typisch Nieuw-Zeelandse wijze het programma verlaten?

Deze uitzending van het programma Hermans Kookeiland met de titel Najaar 2010 aflevering 7 is uitgezonden op dinsdag 12 oktober door RTL4. De presentatie was in handen van Willem Reimers en Herman den Blijker.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie