Uitzending
Hermans Kookeiland - Najaar 2010 aflevering 4

Najaar 2010 aflevering 4

Hermans Kookeiland

21-9-2010

| 1545 x bekeken | 1 reacties
7
De 4 kandidatenkoppels zijn nog steeds in Rotorua. Rotorua speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van de Maori, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland.
De koppels gaan daarom uitgebreid kennis maken met de Maori, hun keuken en hun tradities op Mokoia Island, een eilandje in het meer van Rotorua. Terwijl de chefs en Herman op Mokoia alles leren over Maorikruiden en de hangi (manier van eten bereiden), laat Reimers de maîtres een ontbijtje op bed brengen: halen ze de folie van het fruit, openen ze de gordijnen?
Nadat de maîtres aangekomen zijn op Mokoia horen de koppels wat hun opdracht is: een 3-gangen menu bereiden voor 40 Maori gasten. Het is de bedoeling dat de koks in alle gerechten een Maori kruid verwerken. De maîtres krijgen les in Maori gastvrijheid en leren een paar handige zinnetjes in het Maori.
Aan het einde van het diner beoordelen Herman, een Maori chef en Reimers de prestaties van de 4 koppels. Voor wie houdt de reis hier op?

Deze uitzending van het programma Hermans Kookeiland met de titel Najaar 2010 aflevering 4 is uitgezonden op dinsdag 21 september door RTL4. De presentatie was in handen van Willem Reimers en Herman den Blijker.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie