Uitzending
Hermans Kookeiland - Najaar 2010 aflevering 1

Najaar 2010 aflevering 1

Hermans Kookeiland

31-8-2010

| 2550 x bekeken | 0 reacties
7
Na een lange reis naar Auckland op het Noordereiland worden de koppels verwelkomd door Herman en Reimers én worden ze officieel welkom geheten in Nieuw-Zeeland middels een traditionele Maoriceremonie.

Dan krijgen de kandidaten meteen hun eerste opdracht: bereid een volgens jullie typisch Nieuw-Zeelands gerecht.

Voor deze opdracht gaan de koppels eerst inkopen doen in Auckland. Aangezien de meeste kandidaten heg noch steg kennen in deze stad met haar 1,4 miljoen inwoners helpt Herman een handje en geeft hen de beste shopadressen van de stad.

Het gerecht bereiden de chefs op het prachtige Waiheke Island, een eiland met voornamelijk olijf- en wijngaarden, op zo’n half uurtje varen van Auckland. De maîtres krijgen de opdracht om het gerecht, bereid door hun partner, te ‘verkopen ‘ aan een vijfkoppige jury. Daarnaast worden ze beoordeeld op de tafelaankleding en hun gastvrouw- en heerschap.

Na het proeven van de gerechten en na overleg met Reimers geeft Herman de eindbeoordeling van deze eerste opdracht: voor welk koppel houdt de droom hier in Auckland al op?

Deze uitzending van het programma Hermans Kookeiland met de titel Najaar 2010 aflevering 1 is uitgezonden op dinsdag 31 augustus door RTL4. De presentatie was in handen van Willem Reimers en Herman den Blijker.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie