Uitzending
Heel Holland Bakt - Vintage

Vintage

Heel Holland Bakt

16-12-2018

| 6967 x bekeken | 0 reacties
7
Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ‘Oude meuk’.

Voor de eerste opdracht moeten de thuisbakkers een klassieker in een nieuw jasje bakken. De tent voelt nog iets onwennig aan en ook de apparatuur werkt niet altijd mee. Houden de 10 bakkers het hoofd koel en de oven warm?

De tweede opdracht is een technische opdracht. De deelnemers krijgen 50 minuten de tijd om 4 klassieke appelbollen te maken. Dit ziet er makkelijker uit dan je denkt. Lekkende appels en geschifte saus, juryleden Janny en Robèrt geven hun ongezouten mening.

Als laatste opdracht moeten de bakkers een heus spektakelstuk maken. Dit keer alleen geen prachtige taart maar een eetbare adventskalender. De kandidaten laten hun creativiteit de vrije loop.

Wie wordt Meesterbakker en welke bakker moet de tent helaas alweer verlaten?

De presentatie was in handen van André van Duin. Deze uitzending van het programma Heel Holland Bakt met de titel Vintage werd uitgezonden op zondag 16 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!