Uitzending
Heel Holland Bakt - Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar

Heel Holland Bakt

6-1-2019

| 2620 x bekeken | 0 reacties
8
Bakkers klaar? Gelukkig nieuwjaar! Elk jaar hebben we allemaal goede voornemens, maar het stoppen met bakken is daar geen van.

De thuisbakkers zien er weer uit om door een ringetje te halen als ze aan de eerste opdracht beginnen. Ze bakken een feestelijke champagnetaart, want wat is oud en nieuw zonder champagne? Robčrt kijkt weer met een streng oog toe en Janny geeft haar eerlijke oordeel.

Voor de technische opdracht moeten de kandidaten 4 Churros cups maken. Een pittige opdracht, die Spaanse versie van de Hollandse oliebol. Met een niet te versmaden vulling die hem lekker, maar o zo lastig te bereiden maakt.

En hoe kan het anders, de opdracht voor het spektakelstuk is: bak een nieuwjaarstaart. De bakkers moeten keihard knallen willen zij in de race blijven voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019. Alles kan en alles mag bij deze laatste taart van het jaar.

Wie wordt er Meesterbakker van de week en van wie moeten we helaas afscheid nemen?

De presentatie was in handen van André van Duin. Deze uitzending van het programma Heel Holland Bakt met de titel Gelukkig nieuwjaar werd uitgezonden op zondag 6 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie