Uitzending
Heel Holland Bakt - Proefdag

Proefdag

Heel Holland Bakt

9-12-2018

| 8226 x bekeken | 0 reacties
7
Meer dan 500 enthousiaste thuisbakkers hebben hun mooiste baksel meegenomen in de strijd om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019. Collega-patissiers en oud-deelnemers helpen juryleden Janny en Robèrt met het beoordelen van al deze spektakelstukken. Helaas komen niet alle baksels heel aan bij de jurytafel..

Nadat de resultaten van de grote proefdag zijn bekeken mogen 33 gelukkige bakkers naar de bakkerij van Robèrt. Hier wordt de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Slechts 15 van hen mogen door naar het befaamde HHB-landgoed.

Hier aangekomen staan ze met één been in de tent. De zenuwachtige bakkers moeten terug naar de basis en buiten bakken. Een taartje opspuiten in 80 seconde en ze moeten vlammen tijdens het bakken van de Flammkuchen, ook wel de tarte flambée. Dit alles onder streng toeziend oog van de jury.

Welke 10 thuisbakkers krijgen een schort van presentator André van Duin en mogen de tent in?

De presentatie was in handen van André van Duin. Deze uitzending van het programma Heel Holland Bakt met de titel Proefdag werd uitgezonden op zondag 9 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!