Uitzending
Heel Holland Bakt - Kerst

Kerst

Heel Holland Bakt

22-12-2019

| 3460 x bekeken | 0 reacties
6
De bakkers gaan aan de slag met het thema Kerst. In de signatuuropdracht maken ze een kerstboom van koekjes van tenminste 30 centimeter hoog. Met rozemarijn, donkere suiker, kruiden uit Indonesië, gember en sinaasappel stelen smaakcombinaties de show. Gaan de bakkers voor knapperig of juist bros? En staat de koekjesboom uiteindelijk fier overeind of wordt het meer een toren van Pisa?

Terwijl we kennis maken met de bakkers, gaan ze in de tent aan de slag met de technische opdracht: vlecht een broodster. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar blijkt nog best ingewikkeld.

Ondertussen lopen de temperaturen flink op. Met 36 graden is het Nationaal Hitteplan van kracht, dus de kandidaten staan voor een enorme uitdaging. De opdracht voor het spektakelstuk luidt namelijk: maak een desserttaart met chocolade. Alsof het nog niet spannend genoeg is allemaal… Gelukkig zorgt André voor de nodige verkoeling.

Na een verhit weekend ontdekken we wie als eerste de tent moet verlaten. Van wie nemen we afscheid en wie wordt de eerste meesterbakker?

De presentatie was in handen van André van Duin. Deze uitzending van het programma Heel Holland Bakt met de titel Kerst werd uitgezonden op zondag 22 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie