Uitzending
Heel Holland Bakt - Braderie en bakkamp

Braderie en bakkamp

Heel Holland Bakt

15-12-2019

| 4535 x bekeken | 0 reacties
6
Het landgoed van Kasteel Maarsbergen wordt omgetoverd tot een gezellige braderie. Met pure schoonheid, opvallende kleuren en frisse, zoete, exotische en bijzondere smaakexplosies halen de thuisbakkers alles uit de kast om Janny en Robèrt te imponeren.

Er mogen 20 bakkers door naar het Bakkamp waar ze worden klaargestoomd voor een avontuur de tent. Ze gaan aan de slag met een recept voor amandelsoufflés, Janny onderwerpt ze aan een smaaktest en samen met Robèrt nemen ze een kijkje in de wereld van chocolaterie.

De tijdsdruk is hoog en de creativiteit van de bakkers wordt flink op de proef gesteld. Want terwijl het buiten 30 graden is, maken de bakkers binnen ook nog een kersttaart. Terwijl de taarten van de werkbank smelten, haalt André vast de kerstsferen binnen.

Na 2 zenuwslopende dagen ontdekken we welke 10 bakkers met recht plaatsnemen in de tent en gaan strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland van 2019 - 2020!

De presentatie was in handen van André van Duin. Deze uitzending van het programma Heel Holland Bakt met de titel Braderie en bakkamp werd uitgezonden op zondag 15 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie