Uitzending
Hart van Nederland - 20-5-2024

20-5-2024

Hart van Nederland

361 x bekeken | 0 reacties
6
'Meer kinderen met autisme zitten thuis en gaan niet naar school'
Het lange pinksterweekend zit er weer op, en dat betekent dat iedereen weer naar school mag. Maar een steeds grotere groep kinderen blijft thuis, meldt Trouw. En dan gaat het vooral om kinderen met autisme, blijkt uit een nieuw rapport van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).

Rijstrook minder op A7, lange file richting Amsterdam
Op de A7 van Hoorn naar Purmerend staat dinsdagmorgen om 06.30 uur voor Purmerend een file van 14 kilometer met een vertraging van bijna een uur, meldt de ANWB. Dinsdag is het de eerste werkdag dat nog maar één rijstrook beschikbaar is richting Amsterdam.

Spannende momenten voor passagiers: KLM-vliegtuig moet omkeren om technische problemen
Een vliegtuig van KLM dat was opgestegen vanaf Schiphol moest maandagavond omkeren en op datzelfde vliegveld landen. De voorzorgslanding van de vlucht naar Glasgow was om een technisch mankement, meldt een woordvoerster van KLM.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op maandag 20 mei door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie